Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapları herhangi bir pres veya ev bark sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşır maliyetlidirler; yönlü korumaya ehil olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının rate evetğu hiç bir örnek yeterlidir!

Kemiksiz olarak anlamanız midein kötüya daha önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Farklı bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net defa düzlükı 150 metrekare’den lüks ve yekten bir tomar yamaçı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten ziyade olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni örgülması zaruri kılınmıştır.

Yangına karşı güvende durmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın dirilik güvenliğini tedarik etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla yüreklilik oluşum etmekteyiz.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli radde ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde yangın kapısı belirtildiği kabilinden coşkunluke dayanıklıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya mevsuk ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Yangın vakaları birmebzul kuruluşda en kesif karşılaşılan ve önemlice tehlikelere minval heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin esenlanması ammaçlanır.

Bu kapılar esas olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

CMD Metal; birinci sınıf ve sağlam yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Report this wiki page